Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ- 2η ημερίδα Mεταπτυχιακών και Mεταδιδακτόρων | Biology.gr

Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ- 2η ημερίδα Mεταπτυχιακών και Mεταδιδακτόρων

To Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Βραδιά του Ερευνητή, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του στο επιστημονικό αλλά και στο ευρύ κοινό, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους Επιστήμονες που το στελεχώνουν και να παρακολουθήσουμε το έργο τους.

pasteur

Η 2η Ημερίδα Μεταπτυχιακών και Μεταδιδακτόρων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 πμ έως τις 12.00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και θα περιλαμβάνει ομιλίες, προφορικές ανακοινώσεις, poster αλλά και events μετά το τέλος των ομιλιών.

1786163

Σκοπός της 2ης Ημερίδας Μεταπτυχιακών και Μεταδιδακτόρων , όπως και της αντίστοιχης 1ης Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε πέρσι το φθινόπωρο, είναι να αναδείξει το έργο των Μεταπτυχιακών φοιτητών και των Μεταδιδακτορικών Ερευνητών του Ινστιτούτου και να φέρει το ευρύ κοινό ένα βήμα πιο κοντά στις επιστημονικές εξελίξεις. Αξίζει να επισκεφθείτε το Ινστιτούτο για να γνωρίσετε τόσο την ιστορία του από τις αρχές του 20ου αιώνα, όσο και το σημαντικό επιστημονικό  έργο που επιτελείται στα διάφορα εργαστήρια που το απαρτίζουν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της Ημερίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pasteur.gr  ή την σελίδα του του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ στο facebook .

Print Friendly, PDF & Email
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μείνετε ενήμεροι για νέα και άρθρα μας.